fbpx

TMM CHALLENGE BERMULA (6 FEB -6 MAC 2021)

Telur Masin Menangis (TMM) Challenge

Siapakah pemenang TMM Challenge ?

TMM adalah challenge yang menawarkan RM500 untuk setiap 20 pemenang yang boleh menghabiskan 1 balang snek terbaharu NZCrunchies yang ke-9.

Sebelum sertai, anda boleh lihat video challenge official dari NZCrunchies yang menampilkan 2 Foodie terunggul iaitu fakhrul & marzuki.

Rasa “kick” spicy yang dinikmati mereka pasti membuatkan anda “triggered” cuba dapatkan snek terbaharu ini & sertai TMM Challenge untuk berpeluang memenangi hadiah berjumlah RM10,000.00!!!

 

Terma & Syarat Penyertaan TMM Challenge

Mudah je nak join TMM Challenge & berpeluang menang hadiah berjumlah RM10, 000.00 ?

  1. Rakam video anda habiskan 1 balang snek Flaming Salted Egg.
  2. Post video di FB/IG & WAJIB taf FB/IG serta 3 kawan anda untuk sertai TMM Challenge.

JANGAN LUPA HASTAG #TMMCHALLENGE #TELURMASINMENANGIS #FLAMING SALTED EGG #NZCRUNCHIES PADA CAPTION

2 Flavour Pouch Baru Menanti anda!

Kali ini, NZCrunchies mendatangkan 2 lagi pembungkusan baru selain GOLDEN SALTED EGG!!!

Rasa telur masin yang "HIT"

Kombinasi rasa telur masin & aroma daun kari yang menggoda!

Rasa Krim Keju Luar Biasa

Kepuasan untuk mereka yang mahukan kelazatan INSTANT!

Nikmat Seperti Berada Di Korea

Rasa Korean Cuisine yang membangkitkan SELERA anda!

Page Facebook

Kat sini anda bukan saja boleh lihat banyak testimoni menarik, malah anda boleh dapatkan info terbaru tentang peraduan dianjurkan NZCrunchies.

Instagram

Apa yang menyebabkan 21k followers NZCrunchies suka ke IG: viralcrunchies adalah disebabkan kami memaparkan banyak gambar serta video terbaik

Channel Telegram

Anda yang inginkan bukti kelazatan snek terlazat abad ini, boleh sertai 4K subscribers lain untuk dapatkan info lanjut di Channel Telegram ni.

ANTARA SNEK TERLAZAT ABAD INI

TERBUKTI KELAZATANNYA OLEH MEREKA!!!

Termasuk artis, youtuber & public figure yang terkenal, hampir 32.7 juta penduduk malaysia telah menikmatinya. Anda Bila?

Kenikmatan dari rasa rumpai laut teriyakinya pasti membuatkan korang “tak henti crunchies”

PELUANG MENJADI EJEN KINI DIBUKA