fbpx

NZCrunchies

"Snek Terlazat Abad Ini"

Perisa Unik Sept 2020 Untuk Semua!

Perisa terbaru kalini, lain dari yang lain & tak pernah ada dalam pasaran sebelum ni.

Rasa yang ditonjolkan snek ni mesti lebih ranggup & tak cukup sebalang!

Haa!!!… sebelum ni nak dapat rasa macam ni kena standby barang-barang untuk disiapkan, tapi kali ini NZCrunchies mudahkan kerja anda dengan hanya perlukan anda klik button kat bawah untuk dapatkannya!!!!

Harga Berbaloi!

Anda boleh dapatkan 7 snek viral dari NZCrunchies dengan hanya RM9.90 sebalang!

Halalan Toyyiban

Halal?….yup!…produk NZCrunchies sentiasa halal dari segi sumber pengeluaran!

Untuk bukti, boleh rujuk Sijil Halal dari JAKIM ni.

Viral Crunchies

Mempunyai lebih 17K followers & mereka selalu dapatkan info terbaru tentang produk NZCrunchies!
Selain info produk, kami ada buat video menarik tau!...Jangan lupa layari FB NZCrunchies!

Viral Crunchies

Disebabkan banyak gambar & video testimoni , 21K followers join komen post & mereka support produk NZCrunchies!
Jom support snek viral ni! dengan layari IG NZCrunchies.

NZCrunchies Media

4k Subscriber dalam channel ini dah tahu pasal info 7 snek NZCrunchies unik ni & mereka pon dah banyak sertai kami tau.
Yang tengah nak buat keputusan untuk bisnes boleh pastikan potensi snek ni di channel ni ya.

Nak tengok video lain? Jom klik & subscribe Youtube kitorang!

Jom follow IG kami untuk tengok banyak gambar menarik! @viralcrunchies

Harga yang ditentukan HQ:

1) RM9.90 sebalang (Pembelian kurang dari 30 balang keatas)
2) RM6.90 sebalang (Pembelian minima 30 balang-Secara automatik menjadi ejen NZCrunchies)
3) RM5.70 sebalang (Pembelian minima 600 balang- #Hanya stokis yang berdaftar sahaja)

Kelebihan Jadi Warga NZCrunchies!

1) Sentiasa mendapat leads customer dari HQ & Team.
2) Dapat info & bahan-bahan posting terbaru.
3) Dapat "join" program untuk mengeratkan hubungan antara HQ & Team!
4) Berpeluang memenangi hadiah dari HQ untuk pertandingan yang dipertandingkan!

Terkejut?....sebab:

1) Ada team nak tolong?
2) Bersemangat?
3) Ada peluang untuk ubah hidup?

Mulakan dengan klik button di bawah!