fbpx

NZCrunchies

"Snek Terlazat Abad Ini"

3 sebab kenapa penggemar snek suka dapatkan NZCrunchies!

New Pouch Bag Edition!….Snek Golden Salted kini berwajah baru dengan keadaan yang makin mudah dibawa & tahan lasak!

Baru tahu & nak cuba nikmati kelainannya?…

Dengan harga RM9.90 sahaja, anda mampu dapatkan 1 balang NZCrunchies!

Ia merupakan harga sah untuk setiap perisa keluaran NZCrunchies.

Tiada janji manis kecuali janji sebenar yang snek NZCrunchies disahkan halal oleh JAKIM.

Kelebihan Menjadi Ejen?

1. Modal serendah RM207 tak termasuk penghantaran.

2. Snek buatan bumiputra & dijamin HALAL.

3. Dibantu dari segi bahan & cara pemasaran.

4. Snek sudah dikenali hampir di Seluruh Semenanjung Malaysia.

Nak Testimoni & Info terbaru NZCrunchies?

Viral Crunchies

Kat sini anda bukan saja boleh lihat banyak video & gambar testimoni, anda juga boleh dapatkan info terbaru tentang peraduan dianjurkan NZCrunchies.

viralcrunchies

Apa yang menyebabkan 21k followers NZCrunchies suka ke IG: viralcrunchies adalah disebabkan kami memaparkan banyak gambar serta video terbaik

NZCrunchies Media

Anda yang sukakan info sahih, boleh sertai 4k subscribers lain untuk dapatkan info terbaru dari NZCrunchies menerusi
Channel ni.

Antara Review Terbaik

Nak tengok video lain? Jom klik & subscribe Youtube kitorang!

Artis & public figure yang dah cuba?

Jom follow IG kami untuk tengok banyak gambar menarik! @viralcrunchies

Info WAJIB tahu!

Harga yang ditentukan HQ:

1) Harga jualan: RM9.90 sebalang.
2) Harga Ejen: RM6.90 sebalang (Pembelian 30 Balang & ke atas sahaja)
3) Harga Stokis: RM5.70 (Hanya untuk stokis berdaftar)

Kelebihan Penyertaan

1) Mendapat leads secara PERCUMA (Mengikut Terma)
2) Dapat info & bahan-bahan posting terbaru.
3) Boleh "join" program menarik dari HQ!
4) Berpeluang menangi hadiah dari HQ untuk pertandingan yang dipertandingkan!

Apa tunggu lagi? sertai dengan klik button dibawah!