TARIKH PERADUAN : 1.3.2024 - 30.4.2024

Menangi Pelbagai Hadiah Lumayan dengan

SERTAI PERADUAN GAMBAR KREATIF WARNAI RAMADAN RAYA 2024

NZCrunchies mempersembahkan peraduan istimewa sempena raya 2024 bagi para penggemar snek mereka. Dengan hanya mengikuti beberapa langkah mudah, peserta berpeluang memenangi hadiah berjumlah RM3,000.

Cara Penyertaan
Menangi Pelbagai Hadiah Lumayan dengan

SERTAI PERADUAN GAMBAR KREATIF WARNAI RAMADAN RAYA 2024

NZCrunchies mempersembahkan peraduan istimewa sempena raya 2024 bagi para penggemar snek mereka. Dengan hanya mengikuti beberapa langkah mudah, peserta berpeluang memenangi hadiah berjumlah RM3,000.

Cara Penyertaan
HADIAH BERJUMLAH RM3,000
MENANTI ANDA!
POSTER HADIAH2
2 Side NZCRUNCHIES
Jom Kenali NZCrunchies

SNEK POPIA HALAL PERTAMA DI DUNIA

Nikmati kerangupan kepingan halus snek yang diperbuat daripada kulit popia dengan pelbagai perisa yang sedap dan unik. Tersedia dengan bungkusan mesra pelanggan dan mudah untuk di mana jua anda berada. Pastinya, anda tidak akan terlepas peluang untuk rasai snek yang HALAL serta “tak henti crunchies, snek terlazat abad ini”

MAKE YOUR

BEST CHOICE

Sehingga kini, NZCrunchies mempunyai lebih dari 20 perisa yang lazat sama ada rasa manis, pedas, masin, citarasa klasik, citarasa global dan macam-macam lagi. Terbukti, snek NZCrunchies menjadi pilihan utama snek kegemaran Rakyat Malaysia secara khususnya sebagai kudapan yang membawa rasa kerangupan yang berganda.

TERMA & SYARAT

1. Terbuka kepada semua pelanggan NZCRUNCHIES.

2. Tempoh penyertaan peraduan akan dibuka dari 1 MAC – 30 APRIL 2024.

3. Imbas QR ATAU whatsapp ke nombor 019-667 9895 dan hantarkan link posting yang telah dimuatnaik sebagai penyertaan anda.

4. Seorang peserta boleh menghantar lebih dari satu penyertaan (TIADA HAD) dengan menggunakan bahan penyertaan yang berbeza.

5. Pastikan laman media sosial anda berada pada tetapan umum (public) agar pihak HQ dapat mengesahkan penyertaan anda.


6. Pemenang hanya akan dipilih berlandaskan kriteria yang diperlukan dari HQ dan tidak melanggar apa-apa terma & syarat yang ada.

7. Pengumuman pemenang akan ditentukan pada tarikh yang akan ditetapkan selepas tarikh tutup peraduan.

8. Segala keputusan dan kaedah pemilihan penyertaan serta pemenang adalah muktamad daripada pihak HQ. Segala bentuk penyertaan juga akan DITOLAK secara kekal SEKIRANYA didapati mempunyai unsur mencurigakan, penipuan & tidah sahih, penghantaran maklumat yang tidak lengkap atau apa sahaja perkara yang dirasakan boleh menimbulkan kekacauan atau perkara negatif, ketidakadilan dan cubaan untuk memanipulasi keadaan.

9. Segala keputusan, pelaksanaan, perubahan terma & syarat, perubahan hadiah yang ditawarkan atau apa sahaja tindakan lain yang berkaitan dengan PROMOSI dan PERADUAN GAMBAR KREATIF #WarnaiRamadanRaya adalah sepenuhnya di bawah hak dan aturan dari pihak HQ NZCrunchies serta muktamad dengan/tanpa sebarang hebahan notis rasmi kepada pihak tertentu.

Hubungi Kami Untuk Pertanyaan Lanjut

Ingin menjadi 20 pembeli bertuah yang memenangi promosi cabutan bertuah ini? Jangan tunggu lagi tau!  Dapatkan info lanjut dengan hubungi kami menerusi pelbagai plaform dibawah:

Khidmat Pelanggan

+60 19-667 9895

Official Social Media :