fbpx

POPIA BUKAN SEKADAR POPIA

Snek Popia Terlazat Abad Ini

Kongsikan

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter

Kuih popia dah tak asing lagi dalam kalangan masyarakat kita.
Macam-macam jenis kuih popia yang kita boleh jumpa kat luar.

  • Popia sayur?
  • Popia sira?
  • Popia cheese?

Popia carbonara pun ada sekarang. Curlasss gitu!

Tapi korang pernah tak try kudapan snek popia?

Korang tahu tak ada produk snek popia yang datang bersama 15 perisa unik???

“SERIUS KE NI?!!”

Pernah dengan snek Viral Crunchies atau NZCrunchies? Ya, NZCrunchies! NZCrunchies merupakan syarikat bumiputera pengeluar snek kulit popia, semestinya produk-produknya diperbuat daripada kulit popia yang halal dan berkualiti!

“UISH, SEMARTT OWWW!”

Kini snek popia NZCrunchies dengan kesemua 15 perisa tu dah ada dalam pasaran di seluruh Malaysia tau! Perisa-perisa unik NZCrunchies yang LAKU KERAS, antaranya:

  • Golden Salted Egg
  • Cheese Primo
  • Korean BBQ
  • Kari Kaww
  • Sate Kajang
  • Udang Kayangan
  • Seaweed Teriyaki
  • Tom Yum Seafood

Tak kurang juga dengan perisa-perisa limited edition seperti Nasi Lemak dan Sambal Ikan Bilis, Rendang-licious, Nestum Horlick dan lain-lain.

NZCrunchies bukan sahaja dikenali sebagai syarikat pengeluar snek kudapan, malah telah melahirkan ramai usahawan yang ingin menjana pendapatan dengan mudah dengan modal permulaan serendah RM120!

Pic

APA TUNGGU LAGI?

Sekiranya korang pun berminat nak berjinak2 mulakan perniagaan online, tapi tak tahu di mana nak mula dan nak jual apa, daftar penyertaan menjadi rakan niaga kami dengan mengisi maklumat dibawah: